3 Steg för en Suverän Start på Dagen


Tillhör du dem som önskar att du fick en riktigt bra start på dagen? Du vill komma igång och vara så produktiv som möjligt och lyckas åstadkomma så mycket som möjligt under din dag?

Här följer 3 steg för hur du kan få en suverän start på dagen:

1. Rör på Dig!

WorkoutStäll klockan en timme tidigare än vad du brukar ställa den på och så fort den ringer, tryck inte på snooze-knappen, utan kliv upp direkt och börja röra på dig. Gör en enklare workout övning mellan 10-20 minuter, eller om du har möjligheten, gå ut och gå en sväng runt kvarteret.

Att komma igång och röra på kroppen sätter igång hela maskineriet och det kommer även att hjälpa Dig att bli mentalt mer alert.

2. Reflektera dina visioner, drömmar och mål!

Thinking womanEfter att du har rört på dig och låtit kroppen vakna till, kommer du märka att du är mer medveten och klar i sinnet. Ta nu tid (20 minuter) till att sätta dig ner och gå igenom dina visioner, drömmar och mål som du har satt upp för dig själv. När du fokuserar på vad det är du vill, ger du ditt sinne och ditt undermedvetna rätt start och programmering för dagen.

Det bästa är om du skriver ner dina visioner, drömmar och mål på papper, även om du har gjort det flera gånger förut. Det är något speciellt när man för en tanke ifrån sinnet ner till papper. Ägna även några minuter till att reflektera och skriva ner vad du är tacksam för i livet. Det kan vara precis vad som helst. Att du är frisk, har en familj, att du har tak över huvudet, att du är du!

3. Läs en inspirerande och utvecklande bok!

Man Reading BookNästa steg är att ägna 20 minuter åt att läsa en bok som är utvecklande och inspirerande, kanske något som hjälper dig att ta dig närmare dina visioner, drömmar och mål. Men läs inte enbart boken, studera den. Ha en märkpenna tillhands och stryk under ord eller meningar som du känner tilltalar dig oerhört mycket.

När du börjar dagen med att göda ditt sinne med värdefull information, så hjälper dig detta att bli kreativ och se möjligheter.

Lite extra tips.

Letar du efter en workout träning som du enkelt kan göra hemma, så har Joel Harper och Dr. Oz skapat en morgon workout på knappa 10 minuter som ser till att du får lite puls samt får igång kroppen på morgonen. Du kan se videoklippet på YouTube genom att klicka här.

Fann du detta inlägg värdefullt?

Kommentera gärna och dela gärna!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *