Intervju med Birgitta Sjöstrand om Personligt Ledarskap


Birgitta Sjöstrand

Birgitta Sjöstrand

Att leda sig själv är en oerhört avgörande faktor för att uppnå sina målsättningar och att skapa sig en personlig framgång. Just detta är Birgitta Sjöstrand en expert på. Det som kallas för personligt ledarskap. Konsten och förmågan att leda sig själv. Vill du leda andra, måste du först kunna leda dig själv.

I denna exklusiva intervju med Birgitta Sjöstrand får vi svar på frågor kring just ämnet personligt ledarskap. Birgitta delar med sig av sina många års erfarenhet med att ha jobbat med flertalet chefer i att utvecklas som ledare. Det är skillnad på att vara chef och att vara ledare.

Birgitta är i grunden ekonom och kommer från finansbranschen. Efter att ha bott många år i England, flyttade hon tillbaka till Sverige och vidareutbildade sig till licensierad mental tränare och gick sedan alla steg inom NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) till tränarnivå och utbildade sig även till coach och tränare inom LAB Profile (Language and Behaviour) som handlar om motivationsmönster. Hon är idag VD för företaget Inre Styrka AB och har släppt en produkt inom just ämnet personligt ledarskap med titeln Leadership for Life.

Birgitta besitter enorm kompetens och erfarenheten av att coacha människor i deras utveckling av sitt personliga ledarskap.

Lyssna på intervjun genom att klicka nedan.

 

Om du är intresserad av utveckla ditt personliga ledarskap, läs mer om och införskaffa Birgittas produkt Leadership for Life genom att klicka på bilden nedan.

Leadership for Life av Birgitta Sjöstrand