Intervju med Zaiga Magnusson om KOMMUNIKATION


Zaiga MagnussonHur skulle det vara om vi inte kunde kommunicera?
”Hela vårt liv är uppbyggt på att kunna kommunicera” säger Zaiga Magnusson i vår intervju med henne om ämnet kommunikation.

Det Handlar Om DIG har fått förmånen att intervjua Zaiga Magnusson, en expert på området kommunikation. Zaiga äger och driver företaget Magnusson & Magnusson Kompetensutveckling AB tillsammans med sin man Thomas. De tillgodoser marknaden med högklassig utbildning i att bli säljare i världsklass, och att bli en mästare på att kommunicera och tala inför andra, samt att bli en ledare i världsklass.

Zaiga och Thomas har gjort många positiva intryck på sin omvärld och ett av de största, är det de gjorde tillsammans med Dan Olofsson, entreprenören och filantropen, var att ta fram konceptet Star for Life. Där målet och ambitionen var och är att minska hiv/aids i Sydafrika. Ett oerhört framgångsrikt koncept som gjort en stor skillnad.

1992 utsågs Zaiga till Nordens bästa talarinstruktör av Dale Carnegie. Zaiga är rätt person att uttala sig om ämnet kommunikation och i vår intervju med Zaiga kommer du att få en hel del värdefulla tips om hur du kan bli en fenomenal kommunikatör.

Klicka nedan för att lyssna på vår podcast intervju med Zaiga Magnusson om kommunikation.

 

Dela gärna vår intervju med Zaiga på Sociala Medier och kommentera gärna nedan vad du fann mest värdefullt och inspirerande!

Du kan även lyssna på intervjun på Det Handlar Om DIG:s YouTube-kanal. Klicka nedan för att komma dit: