Om författaren


Andreas BodinFörfattaren och ägare bakom sidan www.dethandlaromdig.se heter Andreas Bodin, född och uppvuxen i Skövde.

Under gymnasietiden så studerade Andreas på ekonomilinjen i tre år, med inriktning på företagsekonomi och redovisning.

Hade lätt för att förstå tekniska bitar och vid tonåren så var det data och musik som förgyllde tillvaron. Hade alltid kreativa idéer och var sällan sysslolös. Visade i unga år entreprenörsanda då han tillsammans med sin gode vän startade kvarterstidning för barnen i närområdet och anordnade filmkvällar.

Varit aktiv i över 16 år med profession inom IT. Avslutade sin tjänst 2014 för att bli egen företagare. Engagerar sig som konsult inom IT och management. Som entreprenör driver Andreas även ett affärsprojekt med fokus på att skapa ett globalt distributionsnätverk inom e-handel.

Övrig till spenderas med familjen, samt att njuta av musik, promenader och läsa böcker inom området personlig utveckling.

Har en passion att jobba med människor och hjälpa människor att utveckla sin inre potential, samt få förståelse för den inre kraft som finns inom varje enskild individ.

Anser sig själv inte vara mer värd än någon annan individ och önskar lämna världen bättre än när han kom hit. Att långt efter sin död fortfarande vara ihågkommen av individer som fått inspiration till att skapa sig ett framgångsrikt liv.

Har livsfilosofin: gör livet värt att leva & dela kunskap med andra som kan förändra.

Viktigt att kännas vid är att Andreas inte har någon utbildning eller certifiering som psykolog eller psykoterapeut. Det som delas på sidan www.dethandlaromdig.se kommer från bland annat egna erfarenheter, upplevelser, reflektioner, böcker, seminarier och utbildningar.

Om du är i behov av professionell hjälp, skall du alltid ta kontakt med en auktoriserad psykolog. Kontakta alltid din närmaste sjukvårdsrådgivare.

Besök Andreas företagssida för kontaktuppgifter, www.andreasbodin.se.